După ce ne-am delectat, în anul 2021 cu volumul I și volumul II a urmat, inevitabil, acum în anul 2022, volumul III al seriei, Societății Culturale ATOM Ploiești, TRAVERSÂND PLOIEȘTII. La fel ca primele două volume și acesta poartă semnătura aceluiași neobosit Alin Tomozei, nimeni altul decât președintele Societății Culturale ATOM Ploiești 🙂 cel care ne prezintă în cele 394 de pagini, în format A4 landscape, instantanee din Ploieștiul de altădată. Calea Câmpinii, Cartierul Vest, Bariera Bucov, Cartierul Nord dar și Cartierul Mimiu ne sunt prezentate prin intermediul unor poze unice din colecții publice și private.

Achiziția a fost făcută și datorită autocolantului de pe acest album, pe care scria clar că această carte este RECOMANDAREA Ploieștii EDIȚIE LIMITATĂ iar prețul este unul extrem de atractiv. Albumul se găsește la cea mai mare librărie din județul Prahova, 🙂 Cărturești Ploiești 🙂 iar subsemnatul vi-l recomandă tuturor, cu foarte multă căldură fiindcă este o lucrare care MERITĂ fiecare bănuț. Oricât m-ar bucura apariția acestui nou album mă întristează faptul că este ultimul din această serie extrem de spectaculoasă !!!

MULȚUMESC frumos nepoțelei mele, Iulia ❤ pentru achiziționarea acestui SUPER-album, dar și a altor cărți de aici de la Cărturești 🙂 !!!