Așa cum bine vă amintiți periplul nostru a început cu ”Ploieştiul văzut din liceul Caragiale” (2017), a urmat ”Oameni din Ploieşti” (2018), după care a fost ”Ploieşteni de ieri … şi de azi” (2019), a continuat cu ”Nostalgii ploieştene” (2020), pe urmă ”Ploieșteni călători în timp și spațiu” (2021) pentru ca acum,  în 2022, să ne delectăm cu ”Pretutindeni, cu Ploieștiul în suflet”. Autorii acestui nou volum Marius Bâzu (coordonator), Ciprian Apetrei, Mihai Beffa, Robert Codescu, Anca Cunningham, Mihail Bogdan Dabija, Magdalena Konate, Ion Lăzăroiu, George Nicolae, Alexandru Petrescu, Alecsandru Szombath, Aude Vassos, Paul Vassos și Jean Wolff își deapănă amintirile lor despre și din Ploiești.

Coperta C Și fiindcă situația actuală NU a oferit posibilitatea unei lansări propriu-zise, permiteți-mi să vă ofer spre informare, lecturare, delectare și  aducere aminte cartea 🙂 pretutindeni-cu-ploiestiul-in-suflet 🙂 asta chiar dacă pe unii îi deranjează continuitatea și stabilitatea acestei colecții inedite de amintiri ploieștene. Așa că, dragii mei, ne revedem în 2023 cu cel de-al șaptelea volum din această colecție originală 🙂 !!!!

 

Later Edit: între timp, prin grija și strădania domnului Ion Lăzăroiu,, a fost lansat un FOARTE mic tiraj în format print, cu ISBN 978-606-9743-86-7, la Editura Editgraph din Buzău ❤ !!!